Tevreden Sportvasten klant


Afgelopen week heb ik Ivo begeleid bij het Sportvasten en kreeg van hem een leuke recensie. Hierbij zijn stukje proza 🙂

Op 9 februari ben ik gestart met Sportvasten onder begeleiding van Jim. Na meeting van o.a. buikomvang, gewicht, rust hartslag en bloeddruk mocht ik beginnen. De 10 dagen Sportvasten zijn me meegevallen. Tijdens de kuur heb je wel een paar dipjes, maar dat is logisch aangezien je een totaal ander eet en sportpatroon aan neemt. Het fijne aan de begeleiding van Jim vond ik dat ik elke dag contact met hem had. Dit kon via de app of de telefoon. Wanneer ik vragen had kon ik direct bij hem terecht. Deze persoonlijke benadering vond ik erg prettig. Zijn kennis over sport en voeding is zeer uitgebreid. Ik heb dan ook veel aan zijn tips gehad tijdens de kuur. Na de kuur heb ik nog een uitgebreid gesprek met hem gevoerd over “het leven na de kuur”. Met de tips die ik van hem heb gekregen kan ik verder met een gezonde levensstijl. Ik ben heel tevreden met het uiteindelijke resultaat. Na de kuur ben ik ruim 6 kilo afgevallen en mijn buikomvang is met 5 centimeter afgenomen. Maar het belangrijkste resultaat voor mij was dat ik me nu heel fit voel en een nieuwe levensstijl van gezond eten i.c.m. veel sporten heb aangenomen.